Lögner (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (371.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 17)
Inläsare
Magnus Roosman
Utgivningsdatum
2013-06-07
Upplaga
1
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Anders Bellis
ISBN
9789175370804

Lögner Ljudbok

(34 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-06-07

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En utvald man

Allt Jack Reacher ville var att få lift. Allt han gjorde var att hålla fram tummen, men det som kom i hans väg var mer än en gratis biltur ...

Karaktären Jack Reacher är storfilmsaktuell med Tom Cruise i huvudrollen.

Nebraska, USA. Jack Reacher försöker få lift till Virginia - men det är svårt med en bruten näsa, provisoriskt omplåstrad med silvertejp! En bil med två män och en kvinna erbjuder honom till slut skjuts. Väl inne i bilen tar det inte lång stund innan Reacher misstänker att ingen i bilen talar sanning om vilka de är. Han förstår att han måste vara på sin vakt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lögner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En av de sämre böckerna i serien
    Tjorven, 5 januari 2024

    Det är jobbigt när man läser så "gamla" böcker och dåtidens teknik (2012) känns sjukt avlägsen men som när den skrevs var top notch. Igen - tycker väldigt illa om Lee Childs ständigt upprepande: han sa, hon sa, den så. Det är plågsamt dåligt, man fattar ju ändå en dialog i boken. Sen när jag kör boken på 1,5 ggrs hastighet då uppläsaren läser i snigelfart blir det ännu tydligare tyvärr.

  2. Spännande men invecklad
    Björn. L, 1 mars 2020

    Tycker det var inte som en ¿klassisk¿ jack reacher bok. Den här var sådär. Saknade att det inte var så mycket slagsmål. Men läsbar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lee Child