Små skavanker på skönhetssalongen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Damernas detektivbyrå (del 14)
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2014-01-02
Upplaga
1
Förlag
Damm förlag
Översättare
Yvonne Hjelm
Originaltitel
The Minor Adjustment Beauty Salon
Dimensioner
210 x 145 x 24 mm
Vikt
390 g
SAB
Hce
ISBN
9789175370842

Små skavanker på skönhetssalongen

(25 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-01-02

Slutsåld

När Mma Ramotswe och Mma Makutsi tar sig an problemen runt en nyöppnad skönhetssalong upptäcker de att någon sprider illasinnade rykten för att driva verksamheten mot ruinens brant.
Men om tilltaget mot skönhetssalongen är osnyggt, är kärleken mellan detektivassistent Mma Makutsi och hennes make Phuti Radiphuti desto vackrare. Paret väntar nu sitt första barn, en händelse som påverkar såväl släktingar som detektivbyråer.

Små skavanker på skönhetssalongen är en trivsam historia om skönhetsfläckar inom familjer och knepiga arv, besvärliga fastrar och ormar under sängen, kurser för moderna män och olika sätt att tappa ansiktet.

Alexander McCall Smith (född 1948 i Zimbabwe) bor i Edinburgh med sin hustru Elizabeth. Han har skrivit över sextio böcker och i Sverige känner vi honom främst som författaren till succéserien Damernas detektivbyrå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Små skavanker på skönhetssalongen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ren underhållning
  Inni, Umeå, 22 mars 2016

  Det är alltid lika roligt att få en Alexander McCall Smith-bok om Kalahari i min hand. Mycket underhållande och samtidigt en gnutta sunt förnuft. Sådan stund lite då och då är för mig alldeles nödvändigt.

 2. Underbar
  Elisabeth Grerot, 3 maj 2014

  Som alltid en fullkomligt underbar bok om Mma Ramotswe, Mma Makutsi och de andra. Alexander McCall Smith är lika skicklig som vanligt. Köp, köp, köp!

 3. Supermysig!
  Gunilla Johansson, 5 februari 2014

  Fantastiskt mysig feelgood-roman helt i linje med resten av den här serien av böcker från samma författare med rötter i ett simmigt folkmyller i ett smakrikt Afrika.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Alexander McCall Smith