Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
631
Utgivningsdatum
2014-01-08
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Annika Sundberg
ISBN
9789175370965
Bröllopsnatten (e-bok)

Bröllopsnatten E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-01-08

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bröllopsnatt med förhinder
Lottie vill inget hellre än att gifta sig och skaffa barn, så när hennes älskade Richard bara tycks vara ännu en i raden av pojkvänner som får kalla fötter gör hon slut. Besvikelsen, och ett plötsligt infall, gör att hon istället i all hast gifter sig med sin ungdomskärlek, Ben, som efter femton år dykt upp som brud-gummen i lådan.

Lotties syster Fliss - själv mitt uppe i en uppslitande skils-mässa - tror inte sina öron när hon får veta vad systern gjort. Övertygad om att Lottie begått sitt livs misstag skyr hon inga medel för att fördärva hennes bröllopsnatt. Det som inte fullbor-dats kan ju annulleras.

Som självutnämnda skilsmässoapostlar ger sig Fliss och den försmådde Richard av efter paret, som sparat sexakten till smek-månaden på Ikonos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bröllopsnatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 februari 2014

  Jag har alltid gillat Sophie Kinsellas böcker, både dom i "Shopaholic"-serien och framförallt dom fristående böckerna.

  Tycker att hon skriver på ett härligt sätt, med ett skönt flyt i böckerna, och med mycket humor.

  Det här är den trettonde boken som jag läser av henne, och här är en länk till den tolfte boken, "Nya kontakter" från 2012.

  Och den här nya boken "Bröllopsnatten" var precis lika bra som dom tidigare. Kanske ingenting man direkt minns, men skön lättlä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophie Kinsella