Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
448
Utgivningsdatum
2014-03-03
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789175370972
Projekt längtan (e-bok)

Projekt längtan E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-03

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det har bara gått tre månader sedan prestationsprinsessan Lisa blev sjukskriven för utbrändhet, men hon är redan tillbaka på den prestigefyllda konsultbyrån mitt i Stockholm. Det första uppdraget går lysande och hennes karriärmöjligheter vet nu inga gränser.

Samtidigt är det något som skaver, en längtan efter något annat och en önskan om ett mer meningsfullt arbete. Sin vana trogen försöker Lisa lösa problemet genom att göra avancerade kalkyler över sina livsval, och hon sätter sitt hopp till Excelarket. Fast riktigt så enkelt är det ju inte att välja väg i livet.

Lisas sökande leder henne slutligen till ett volontärjobb i Ghana. Hon kastar sig över arbetsuppgifterna och njuter av sitt nya liv, ända tills hon inser hur svårt det är att hjälpa till i biståndsvärlden. Förstärkning dyker upp från högst oväntat håll och även på kärleksfronten verkar Afrika bli en spännande kontinent ...

Enligt alla kalkyler borde allt vara bra nu. Så varför känns det då fortfarande som om något fattas?

Projekt längtan är en smart och rolig roman om jakten på det perfekta jobbet, sökandet efter mening, och om vår skeva bild av Afrika och vad det innebär att "göra gott".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Projekt längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 mars 2014

  "Projekt längtan" är en fristående fortsättning på "Supernova" som utkom 2009. Jag läste den 2010, och här är en länk till mitt blogginlägg om boken.

  Nu har jag läst Marika Kings nya bok, och den tyckte jag mer om, än vad jag tyckte om hennes första bok.

  Tycker att hon skildrar huvudpersonens liv och tankar väldigt bra. Hennes sökande efter ett mål i livet, på jakt efter att göra en insats, efter ett meningsfullt jobb, och efter kärlek.

  Välskriven och lättläst är boken. Och jag kan rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marika King

 • Supernova

  Marika King

  Lisa kommer från Dalarna och blir den första i familjen som studerar på högskola. Och hon gör det med besked. Hon går ut från Handelshögskolan i Stockholm med toppbetyg, men kan ändå knappt tro att det är sant när hon får drömjobbet hos världens m...