Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
515
Utgivningsdatum
2014-08-07
Förlag
Damm Förlag
Översättare
Ylva Stålmarck
ISBN
9789175371245
Ett bindande löfte (e-bok)

Ett bindande löfte E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-08-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Frilansjournalisten Luke drömmer om att skriva en storsäljande true crime-biografi. När han tvingas fly till Brighton för att komma bort från sin sjukligt svartsjuke pojkvän snubblar han över den perfekta storyn.

Joss Grand är numera fastighetsmagnat på rätt sida av lagen, men på sextiotalet var han en del av Brightons undre värld. Tillsammans med sin sadistiske gangsterkollega Jacky Nye styrde han staden med järnhand - tills Nye mördades och slängdes i havet. Joss Grands alibi är vattentätt och ingen har dömts för mordet, så Luke bestämmer sig för att ta reda på vad som faktiskt hände. Han lyckas mot alla odds övertala Grand att berätta om sitt förflutna och Luke får en större inblick i den åldrande före detta brottslingens liv än någon annan lyckats få. Men är Grand verkligen så omvänd som han påstår? Och vem var egentligen kvinnan i den röda kappan som sågs fly från brottsplatsen?

Luke når allt närmare sanningen, men vissa sanningar bör förbli begravda. För sent inser Luke att han har försatt både sig själv och sina närmaste i livsfara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett bindande löfte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 18 september 2014

    "Psykologisk thriller" står det på omslaget av den här boken. Själv så tycker jag att den känns typ lite som en "chick lit" fast med en gay-kille i huvudrollen, och med en del deckarinslag. Svårt att kategorisera böcker ibland, och bestämma genre.

    Jag tyckte om boken, jag gillade personporträtten, och jag tyckte om miljöbeskrivningarna. Jag tyckte också om beskrivningarna av dom olika relationerna i boken.

    Däremot så tyckte jag kanske inte riktigt lika mycket om själva "t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erin Kelly