Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2015-09-03
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789175451626
Konspirationsteorierna och verkligheten (e-bok)

Konspirationsteorierna och verkligheten (e-bok)

Sex historiska gåtor

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-09-03
61
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Fängslande läsning om konspirationsteorier!

Vem angav Anne Frank? Vad orsakade Dag Hammarskjölds död? Och vilka låg egentligen bakom terrorist-attackerna den 11 september 2001? Det är historiska gåtor som fortfarande debatteras och omgärdas av en mängd konspirationsteorier.

Statsvetaren och författaren Erik Åsard skriver initierat och fängslande om bakgrunden till dessa fall, och dessutom om kidnappningen av Charles Lindberghs son, Rudolf Hess flygning till Skottland och mordet på John F Kennedy.

Med nutida forskning som utgångspunkt redogör Åsard för de ledande konspirationsteorierna om fallen och ställer dem i kontrast till de faktiska händelse förloppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsard Erik

  • Politik och retorik

    Åsard Erik

    Högaktuell läsning inför det ovissa och spännande valet 2018. Hur säljer dagens svenska partiledare in sina politiska budskap? Vad karaktäriserar deras språk? Vilka berättelser om Sverige och världen använder de, och vilka bilder och myter? Vilka ...

  • Det dunkelt tänkta

    Åsard Erik

    Var mordet på John F. Kennedy en komplott iscensatt av CIA eller av maffian? Hade Lee Harvey Oswald en medbrottsling, eller en dubbelgångare? Låg högerkrafter inom polisen bakom mordet på Olof Palme? Var mordet ett ytterst raffinerat sätt för Palm...

Bloggat om Konspirationsteorierna och verkligheten