Afrikanska möten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2016-02-15
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789175452883
Afrikanska möten (e-bok)

Afrikanska möten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-02-15

Styckköp

59
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En spännande inblick i arbetet som aktiv fältorienterad diplomat.

Som Sveriges ambassadör har Sten Rylander följt den afrikanska utvecklingen på nära håll, då han arbetat för UD och Sida i över 30 år. Han har tidigare skrivit de uppskattade böckerna Nelson Mandela (2012) och Afrika vänder (2014).

Nu har Sten Rylander skrivit en efterlängtad och personlig skildring om sitt liv i Afrika, och om alla de betydelsefulla möten som präglat denna tid. Från officiella sammanträden med Afrikas största ledare, till mer spontana kontakter med enskilda människor.

Sten Rylander ger en spännande inblick i arbetet som aktiv fältorienterad diplomat. Afrikanska möten ger också nya perspektiv till den pågående debatten om behovet av en förändrad Afrikabild: från afropessimism till en mer optimistisk bild av en kontinent med snabba förändringar och ljusa framtidsutsikter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rylander Sten

  • Afrika vänder

    Rylander Sten

    För ett par decennier sedan var bilden av Afrika präglad av krig, svältkatastrofer och larmrapporter om aids. I dag är bilden av kontinenten en annan. Analytiker talar om snabb ekonomisk tillväxt och större politisk stabilitet. Afrika har blivit e...

  • Nelson Mandela

    Rylander Sten

    Unik biografi som ger en levande bild av Mandela som människa och politiker! I sitt försvarstal vid Rivonia-rättegången 1964 , som slutade med en livstidsdom och 27 år i fängelse, framhöll Nelson Mandela att han ägnat sitt liv åt att kämpa för ett...