Italienska nätter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-24
Förlag
Historiska Media
Översättare
Annika Sundberg
ISBN
9789175454412
Italienska nätter (e-bok)

Italienska nätter (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-24
74
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny förtrollande roman av storsäljande Katherine Webb

Året är 1921. Unga, osäkra Clare Kingsley reser genom södra Italiens brända landskap på väg till den lilla staden Gioia del Colle. Här ska hon tillbringa sommaren med sin make, som arbetar för den nyrike markägaren Leandro Cardetta.

När Clare stiger av tåget drabbas hon genast av onda aningar. I den lilla staden råder en laddad stämning, och borton Leandros luxuösa villa har spänningen nått bristningsgränsen. Stadens fattiga arbetare söker desperat efter arbete och mat, många av dem är veteraner från första världskriget. En av dem är Ettore. Då Clares och Ettores vägar korsas försvinner hennes hemlängtan i ett slag.

Innan sommaren är slut kommer hjärtan att krossas, våldsam fiendeskap gro och omtumlande sanningar att avslöjas. Och Clare kommer att lära sig en läxa för livet ?

Italienska nätter är en ny roman av storsäljande Katherine Webb, som fångar läsaren från första stund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Webb Katherine

  • Sanningen om Alice

    Webb Katherine

    En ny roman av succéförfattaren Katherine Webb! Perfekt läsning för dig som gillar böcker av Kate Morton och Jojo Moyes. Katherine Webb har fått stor uppskattning hos de svenska läsarna med sina stämningsfulla romaner. Hennes senaste bok, Sanninge...

  • En sång från havet

    Webb Katherine

    En ny roman av succéförfattaren Katherine Webb! I en liten by i södra England lever Mitzy Hatcher vind för våg. Mamman slänger ut henne ur huset när karlar kommer på besök, och Mitzy vandrar ensam längs kusten. En dag lyser det i den öde granngård...

Bloggat om Italienska nätter