Italienska nätter (e-bok)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-24
Förlag
Historiska Media
Översättare
Annika Sundberg
ISBN
9789175454412
Italienska nätter (e-bok)

Italienska nätter (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-24
25 49 Du sparar 49%
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ny förtrollande roman av storsäljande Katherine Webb

Året är 1921. Unga, osäkra Clare Kingsley reser genom södra Italiens brända landskap på väg till den lilla staden Gioia del Colle. Här ska hon tillbringa sommaren med sin make, som arbetar för den nyrike markägaren Leandro Cardetta.

När Clare stiger av tåget drabbas hon genast av onda aningar. I den lilla staden råder en laddad stämning, och borton Leandros luxuösa villa har spänningen nått bristningsgränsen. Stadens fattiga arbetare söker desperat efter arbete och mat, många av dem är veteraner från första världskriget. En av dem är Ettore. Då Clares och Ettores vägar korsas försvinner hennes hemlängtan i ett slag.

Innan sommaren är slut kommer hjärtan att krossas, våldsam fiendeskap gro och omtumlande sanningar att avslöjas. Och Clare kommer att lära sig en läxa för livet ?

Italienska nätter är en ny roman av storsäljande Katherine Webb, som fångar läsaren från första stund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Webb Katherine

  • Gömställen

    Webb Katherine

    Wiltshire, sommaren 1922. När ett mord sker i det sömniga, idylliska samhället Slaughterford är ingen förberedd på att det kan drabba den lilla byn. Mordet chockerar alla som kände offret och när Puddy Cartwrights bror misstänks för brottet söker ...

  • Carolines arv

    Webb Katherine

    En stämningsfull roman som man gärna vill sträckläsa! Systrarna Beth och Erica återvänder till familjens släktgods en mörk och fuktig vinterdag. När de går igenom gammelmormor Carolines tillhörigheter, väller minnena över dem. Idylliska barndomsso...

Bloggat om Italienska nätter