Ett bräckligt liv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (333.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lövberga (del 3)
Inläsare
Anne-Li Norberg
Utgivningsdatum
2017-03-07
Förlag
Historiska media
ISBN
9789175455181
Ett bräckligt liv (ljudbok)

Ett bräckligt liv (ljudbok)

(4 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-03-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Storslaget romanepos om svenskt 1600-tal

»Redin har en utsökt känsla för beskrivande detaljer, som ger trovärdighet åt tidsmiljön ... alla tre böckerna känns fullödiga och välkomponerade ... Jag vill egentligen inte jämföra med Lars Widding och Rune Pär Olofsson men gör det ändå. Redin är bättre.« Corren

Stormaktstidens Sverige präglades av ett omåttligt självförtroende hos den styrande makten. Bondpojkar skeppades iväg för att dö som soldater långt hemifrån samtidigt som enorma rikedomar fördes hem till landet.

Ett bräckligt liv är den tredje fristående delen i Göran Redins storslagna epos om familjen från Lövberga gård i Östergötland. Sverige är fast i kriget, och syskonen från Lövberga har skingrats för vinden. Erik kämpar sida vid sida med den svenske kungen på slagfälten i Tyskland och hans tvillingsyster Karin bär på ett oönskat barn samtidigt som hon söker sig fram i tillvaron. Kvar på gården finns storebror Anders, nyss räddad undan galgen.

Lövberga-serien är gripande läsning om krig, mod och kärlek. I sina levande och tidstrogna skildringar gestaltar Göran Redin såväl storpolitiska händelser som den lilla människans glädje och sorg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Redin