Druiderna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (381.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Silverörnserien (del 14)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2017-06-05
Förlag
Historiska media
Översättare
Ingmar Wennerberg
ISBN
9789175455730
Druiderna (ljudbok)

Druiderna Ljudbok

(8 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-06-05

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äventyr och action i romarriket

De erfarna romerska soldathjältarna Macro och Cato står inför en obeveklig fiende i Britannien. Det är år 52 e Kr och öns västra stammar, ivrigt påhejade av druiderna, förbereder sig för strid. Men kan deras mod och disciplin mäta sig med de romerska legionärernas?

Som ansvarig för fortet stannar centurion Macro kvar när prefekt Cato tar sig djupt in bland bergen. Cato har fått i uppdrag att en gång för alla fastslå Roms seger över de infödda genom att krossa druidernas fäste. Men vinterns isande vindar och snöstormar försämrar den redan svårtillgängliga terrängen, de romerska truppernas framryckning drar ut på tiden.

När Macros patruller rapporterar att de infödda i närheten av fortet blir allt färre börjar den ärrade centurionen ana oråd. Har den tillförordnade guvernören, legaten Quintatus, underskattat fienden? Finns det en noggrant upparbetad plan från druidernas sida? I så fall kommer Cato och hans män få betala priset ...

Druiderna är den efterlängtade 14:e delen i Simon Scarrows Silverörnserie. De fristående böckerna i serien fångar sina läsare med spänning, humor och djupa kunskaper om det romerska riket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Simon Scarrow