Gömställen (e-bok)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
533
Utgivningsdatum
2019-02-21
Förlag
Historiska Media
Översättare
Annika Sundberg
ISBN
9789175458557
Gömställen (e-bok)

Gömställen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-21
69 129 Du sparar 60 kr!
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Wiltshire, sommaren 1922.

När ett mord sker i det sömniga, idylliska samhället Slaughterford är ingen förberedd på att det kan drabba den lilla byn. Mordet chockerar alla som kände offret och när Puddy Cartwrights bror misstänks för brottet söker hon sig till godsägarens hustru, Irene. De bestämmer sig för att ta reda på vem som är den egentliga mördaren.

Ju mer Puddy och Irene nystar i dödsfallet, desto mer inser de vilka konflikter som döljer sig under ytan. Det oväntade fyndet av ett länge försvunnet föremål ger dem en ovärderlig ledtråd. Men vill de verkligen avslöja sanningen, som riskerar att förändra allt?

Katherine Webb har med Gömställen skrivit ännu en roman som fångar läsaren från första stund. Webbs Italienska nätter blev nominerad till Årets bok 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Webb Katherine

  • Italienska nätter

    Webb Katherine

    Ny förtrollande roman av storsäljande Katherine Webb Året är 1921. Unga, osäkra Clare Kingsley reser genom södra Italiens brända landskap på väg till den lilla staden Gioia del Colle. Här ska hon tillbringa sommaren med sin make, som arbetar för d...

  • Carolines arv

    Webb Katherine

    En stämningsfull roman som man gärna vill sträckläsa! Systrarna Beth och Erica återvänder till familjens släktgods en mörk och fuktig vinterdag. När de går igenom gammelmormor Carolines tillhörigheter, väller minnena över dem. Idylliska barndomsso...

Bloggat om Gömställen