Stenålderskost : Paleo - kokbok för moderna människor (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2013-09-09
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789175470290

Stenålderskost : Paleo - kokbok för moderna människor E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-09-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Maten som dina gener är vana vid!

Paleo är en förkortning av paleolitikum, den vetenskapliga benämningen på stenåldern. Recepten i den här boken baseras på den senaste forskningen om den kost som vi är genetiskt anpassade för. Stenålderskost. I Tomas Rode Andersens evolutionärt intelligenta recept står de naturliga råvarorna och smakerna i centrum.

Stjärnkocken Tomas Rode Andersen har varit kökschef på Kong Hans Kælder i Köpenhamn i snart tjugo år. 2008 förverkligade han sin dröm och gjorde om menyn på sin lyxkrog. Nu serverar han modern stenålderskost i gourmetklass.

I boken finns fler än 80 fantastiska recept som bygger på stenålderskostens principer, där kött, fisk grönsaker, ägg, frukt, bär och nötter utgör basen. Naturligt och hälsosamt. Till glädje för gommen, magen och hela kroppen.

Paleo innebär också att ta hand om hela sin kropp och att se kosten och träningen i ett helhetsperspektiv. Som en livsstil. I boken delar Thomas med sig av sina bästa träningstips.

Författaren
Thomas Rode Andersen Mr Paleo är en av Danmarks mest kända kockar. Han har arbetat på två- och trestjärniga Michelinkrogar i Danmark, Österrike och Tyskland. Rode Andersens bok har sålt 75 000 exemplar i Danmark på åtta månader.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stenålderskost : Paleo - kokbok för moderna människor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Narcissistiskt dravel
    Maria, 15 mars 2015

    Självupptaget och tramsigt. Helt värdelös bok om man verkligen är intresserad av att lära sig mer om den här typen av diet.

Visa alla 1 recensioner