Slända i bärnsten (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Outlander-serien (del 2)
Antal sidor
797
Utgivningsdatum
2014-10-03
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Sven Christer Swahn
Originaltitel
Dragonfly in Amber
Medarbetare
Alfred, Göran (form)
Dimensioner
50 x 200 x 140 mm
Vikt
590 g
SAB
Hce
ISBN
9789175471204

Slända i bärnsten

(75 röster)  |   Läs 6 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2014-10-03
139
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Från Skottland 1968 till Paris 1744

Claire Randall gav sin kropp och sitt hjärta till Jamie Fraser. Hon älskade den skotske klanledaren passionerat och bortom allt förnuft. Och hon älskar honom fortfarande; hon kan inte glömma honom. Tillsammans reser de till Frankrike för att rädda Skottland från undergång. Deras mål är att hindra Bonnie Prince Charlie att få fram pengar till det tragiska fälttåget mot engelsmännen. De möter intrigerna vid Solkungens hov och tvingas kämpa för sina liv och för sin kärlek. De tror att kärleken kan klara allt, men Claire lämnar Jamie; hon överger sin älskade för att rädda deras ofödda barn. Hon måste vinna honom igen.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Extremt beroendeframkallande."
Toronto Star

"Verkligen underhållande ... den perfekta verklighetsflykten!"
San Francisco Chronicle

"Jag älskade varenda sida. "
Nora Roberts
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Slända i bärnsten
 2. +
 3. Sjöfararna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sjöfararna av Diana Gabaldon (storpocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Slända i bärnsten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Outlander 2
  En som saknar besöken i GB (Uppsala), 15 maj 2021

  Har blivit totalt fången av detta epos. Ett sant nöje att det känns som om det aldrig tar slut fast man i princip vet "hur det går". Men vägarna dit, händelserna, språket och personskildringarna är så fantastiska och känns så realistiska och är ju dessutom så fyllda av faktakunskaper inom otaliga områden. Med reservation för att det ibland är lite för fantatiskt och talrika osannolika sammanträffanden. Läser hellre än ser filmerna. Har extra behållning av att ha varit i de omskrivna trakterna... Läs hela recensionen

 2. Slända i bärnsten
  Katarina Nilsson, 20 april 2021

  Bästa bok jag läst. Detta är bok nr 2 i seriern.
  Ska fortsätta att läsa alla. Den har allt. Kärleken mellan Claire och Jamie berör en så pass att man tror det är en sann historia. Måste bara läsas!

 3. Dragonfly In Amber
  Linda, 3 juli 2017

  Underbar bok i en fantastisk Bok serie. Kärlek äventyr väldigt spännande. Hur långt är man beredd att gå för kärlekens skull? Köp, läs och se!

 4. Skända i bärnsten
  Therese W, 28 juli 2016

  Kan varmt rekommendera denna bok och övriga böcker i denna serie. Svårt att sluta läsa när man väl börjat, beroendeframkallande ....

 5. Spännade fortsättning
  Pethra KZ, 28 januari 2015

  Jag kan verkligen rekommendera denna bokserie. Den är jätte spännande. Den beskriver livet och miljöer på ett underbart sätt. Dessutom räcker boken länge eftersom den är på ca. 800 sidor. Det är inget man läser på ett par kvällar. Denna fortsättning av livet i Skottland på 1700-talet är bara så bra.

 6. Slända i bärnsten
  Annika Sofia Hansson, 10 november 2014

  Helt fantastisk bok, trodde inte riktigt att den kunde vara lika bra som första boken men denna boken är så bra! Jag håller just nu på med den tredje boken i serien och hitills har jag inte blivit besviken :)

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon