Monogrammorden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ett nytt fall för Hercule Poirot
Antal sidor
472
Utgivningsdatum
2014-09-08
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789175471754

Monogrammorden E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2014-09-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Detektiven Hercule Poirot återvänder efter 39 år. Den brittiska deckarförfattarinnan Sophie Hannah handplockades till uppdraget att skriva denna spännande återkomst.

London, 1920-tal. Under sin sedvanliga torsdagsmiddag på Pleasants Coffee House råkar Hercule Poirot på Jennie. Hon är jagad, rädd och påstår att hon kommer att bli mördad, men att mordet på henne är det enda sättet att skipa rättvisa.

Samma kväll inträffar tre mord på det eleganta Bloxham Hotel. Tre offer påträffas i tre olika sovrum vart och ett med en manschettknapp med ett monogram i munnen.

Inga fans lär bli besvikna när Hercule Poirot återvänder i en ny elegant pusseldeckare. I Monogrammorden briljerar den älskade detektiven med sitt knivskarpa öga för detaljer och intuitiva förståelse för det människliga psyket.

"Det gör mig lycklig att se den belgiske detektiven i så goda händer."
Gillian Flynn, författare till Gone Girl

"Hannah gör ett fantastiskt jobb! [...] man kan bara önska att hon fortsätter förse oss med sin version av den belgiske detektiven."
Publishers Weekly

Sophie Hannah är en brittisk författare och poet vars verk givits ut i trettio länder. Hon beskrivs som nydanande inom kriminallitteraturen och hyllas för sin psykologiska skärpa. 2013 vann hon pris i Storbritannien för årets bästa kriminalroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sophie Hannah