Rationell affärsutveckling -- handbok för entreprenörer och företagsledare (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2000-12-01
Förlag
Industrilitteratur
Medarbetare
Kihlstedt, Per Erik
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
720 g
SAB
Qba
ISBN
9789175485935
Rationell affärsutveckling -- handbok för entreprenörer och företagsledare (inbunden)

Rationell affärsutveckling -- handbok för entreprenörer och företagsledare

Inbunden Svenska, 2000-12-01
563
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Rationell affärsutveckling förmedlar praktisk, ändamålsenlig och aktuell kunskap om hur man kartlägger sin affärsposition, hur man utvecklar sina affärsidéer och systematiskt förädlar dem på ett sätt som bäddar för framgång.
Innehållet omfattar relevanta avsnitt inom: marknadskartläggning, marknadsplanering, marknadsföring, organistaion, resursplanering, finansiering, projektplanering och projektledning.
Ambitionen är också att hjälpa läsaren att tillgodogöra sig och praktiskt tillämpa den kunskap som boken förmedlar. Den har därför strukturerats som en handbok - med checklistor, mallar och enkla synteser, som i de flesta fall kan tillämpas i befintlig form eller som lätt kan anpassas till den egna verksamheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rationell affärsutveckling -- handbok för entreprenörer och företagsledare
  2. +
  3. Pengars psykologi : tidlösa lärdomar om förmögenhet, girighet och lycka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pengars psykologi : tidlösa lärdomar om förmöge... av Morgan Housel (häftad).

Köp båda 2 för 772 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Performance-Based Reporting

    Hans V A Johnsson, Per Erik Kihlstedt

    The successfully proven alternative system for relevant business reporting through performance management Performance-Based Reporting shows businesses how traditional accounting fails to provide meaningful measures for performance and presents rad...

Övrig information

Berhin, Pierre. Rationell affärsutveckling : handbok för entreprenörer och företagsledare. Rationell affärsutveckling förmedlar praktisk, ändamålsenlig och aktuell kunskap om hur man kartlägger sin affärsposition, hur man utvecklar sina affärsidéer och systematiskt förädlar dem på ett sätt som bäddar för framgång. Innehållet omfattar relevanta avsnitt inom: marknadskartläggning, marknadsplanering, marknadsföring, organistaion, resursplanering, finansiering, projektplanering och projektledning. Ambitionen är också att hjälpa läsaren att tillgodogöra sig och praktiskt tillämpa den kunskap som boken förmedlar. Den har därför strukturerats som en handbok - med checklistor, mallar och enkla synteser, som i de flesta fall kan tillämpas i befintlig form eller som lätt kan anpassas till den egna verksamheten.