Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Roslagsmord (del 1)
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2013-06-01
Förlag
Förlaget Orda AB
Dimensioner
208 x 133 x 22 mm
Vikt
320 g
SAB
Hc
ISBN
9789175530178

I Herrans Namn

Storpocket, Svenska, 2013-06-01
69 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
 Johan Sköld född 1959 är civilekonom och journalist. Han har arbetat på en mängd olika tidningar, i reklambranschen som copywriter och som manusförfattare och regissör av främst företagsfilmer, flera av dem internationellt prisbelönade. Johan har genom åren skrivit allt från tekniska artiklar och bruksanvisningar till noveller och personporträtt. I Herrans Namn är hans debut.

 
Germund Askerfeldt har i alldeles för många år låtit polisarbetet sluka honom helt. Han försummar sin dotter Lovisa som han har med en gammal tillfällig flirt. Alla hans vänner har stadgat sig medan han lever ensam i lägenheten vid Stora Torget i Norrtälje. Just hemkommen från London och en kurs hos Scotland Yard, kastas han rätt in i utredningen kring en ung kvinnas död. Berättelsen är den första av en serie böcker om Germund Askerfeldt och Viveka Svinhufvud som alla utspelar sig i lantlig miljö i Norrtälje, Roslagen och Stockholms norra skärgård.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Sköld

  • Försäljning i konsultföretag

    Johan Sköld

    Vad är det som gör att man lyckas inom försäljning av kvalificerade konsulttjänster? Hur gör man för att öka resultatet av sina insatser och hur skapar man affärer med god vinstmarginal? Dessa är frågor som många konsultföretag brottas med, och dä...

Bloggat om I Herrans Namn