Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-07-20
Förlag
Förlaget Orda
ISBN
9789175531311
Falsk hand med döden (e-bok)

Falsk hand med döden (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-07-20
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Bilarnasregistreringsnummer antog bokstavskombinationer som var varianter på hans egnainitialer. Ibland var det klockrent med samtliga tre begynnelsebokstävernainprickade, annars mer som anagram, men problemet var att han såg dem helatiden, flera gånger om dagen. Det var som att hjärnan var på upplösning ochkickade igång bilder som kanske inte ens fanns.

Alltinghade börjat på ishockeyarenan i Gävle. Han hade löst in sig för att skaka av enförföljare och tagit sin tillflykt till trängseln på ståplatsläktaren, menefter en stund drabbades han av ett annat sorts obehag: En bit bort på läktareni, halvcirkeln bakom målburen, fick han se en skymt av ett märkligt ansikte, ensyn som både var surrealistisk och orimlig.

Ett år senare försvinner en utländskhantverkare i en by utanför Hudiksvall. Hantverkaren ska bygga enträdgårdskompost för svarta pengar, men efter att ha lämnat av virke ochverktyg finns inga spår kvar. Inte mer än den gamla Toyota-bilen som står övergivenefter byvägen. Hantverkarens identitet är okänd och signalementen är vaga ochkriminalpoliserna Sofia Berger och Ludde Markh kopplas in på ett fall som iförstone verkar olösligt, utan uppslag, och som borde arkiveras så fort sommöjligt, men som snart exploderar - i ett dubbelspel med döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Falsk hand med döden