Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-03-15
Förlag
Förlaget Orda
ISBN
9789175538921
En man på en bro (e-bok)

En man på en bro (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-03-15
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Natten har övergått i gryning när ambulanssjuksköterskan Erik Sandström får ett larm om en man som står på fel sida av ett broräcke och att släppa taget. Ordningspolis Patrik Andréasson och kollegan Janne är redan på plats men ännu har de inte vågat närma sig mannen som identifierats som Peter Hilmersson; Gävles kanske genom tidernas främste hockeyspelare.
Väl på plats inser Erik att den här natten kommer att bli lång, längre än på länge. Just i den tanken öppnas en av bakdörrarna från polisbilen och när Tomas Svensson visar sig i den redan pressade situationen blir det tydligt att det som var besvärligt snart kommer att bli helt utom kontroll.

På nytt möter vi ambulanssjuksköterskan Erik Sandström, skicklig i sitt yrke men med för många demoner och ett urspårat missbruk. Hans kanske enda vän, Patrik Andréasson har högre moral än de flesta på polishuset och vägrar konsekvent tappa tron på sin vän.
Tomas är som han är, en man som ingen kan förstå. Ett psykfall säger vissa, speciell säger andra, bättre än alla säger han själv.

"Det är en tät berättelse som nästan känns dokumentär. Säkert plockar Ressem ur sina egna yrkeserfarenheter och han lyckas riktigt bra med att förmedla den tysta dramatik som jag antar utspelas kring en självmordskandidat."
Anders Wennberg - Gefle Dagblad - 2016-02-18
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En man på en bro. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. skulle varit längre!
    Josefine, 11 mars 2018

    Hade den varit längre hade jag rekommenderat den till ALLA. Men nu visste jag inte att de här var mer som en novell. Tog slut på sidan 14 och man kände sig snuvad på nåt så bra!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En man på en bro