Diagnos: Strypt - Det största av alla äventyr  (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (15.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dubbeldeckare
Utgivningsdatum
2014-01-05
Förlag
Förlaget Orda
ISBN
9789175539898

Diagnos: Strypt - Det största av alla äventyr E-bok

E-bok,  Svenska, 2014-01-05
49
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Diagnos: Strypt

En tidig morgon exploderar en sprängladdning i Göteborgs hamn - en man faller offer för ett blodigt attentat. Den sista som har kontakt med honom innan han avlider är akutläkare Robert Krüger vid Sahlgrenska sjukhuset. Deras hastiga möte får dramatiska konsekvenser för Krüger. Inom kort dras han in i en desperat polisjakt på en kallblodig mördare och flera personer går en skoningslös död till mötes. Gemensamt för offren är att de har något som mördaren vill åt. Till polisens hjälp finns Robert Krüger, men hans situation blir alltmer utsatt och till sist är det han som befinner sig i mördarens skottlinje.

Det största av alla äventyr

1492 seglar Columbus västerut för att hitta en ny vägtill Indien. Med ombord finns den unge munken Pedro Gucci som får med och upptäcka Amerika. Med på skeppen finns också en mördare och Pedro Gucci måste avslöja vem det är för att inte skeppen ska gå under och besättningen dö. "Det störta av alla äventyr" är en deckar och äventyrsberättelse för ungdomar och präglas av Peter Gissy berättarglädje och historiska insikter.

"Gissy är en habil och välskrivande thrillerförfattare. Det är inte konstigt att Mortland har en egen fanclub."
Sydsvenska Dagbladet
"Peter Gissy är med sin Mortlandserie på väg att skriva in sig i svensk deckarhistoria. Underhållning och spänning av hög klass!"
Folkbladet Norrköping
"Stilsäkert. Tillika höjs och sänks tempot på ett medvetet och klokt sätt. Och längs vägen kommer någon att fundera över, till exempel att en familj är något bara andra har, att det som äger rum nu alltid har ett förflutet, att lojaliteter är svåra att vårda..."
GT
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Gissy