Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-12-20
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175570006
Bortom Brahms (e-bok)

Bortom Brahms (e-bok)

(4 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-12-20
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Nu när Majsan har skaffat en babymonitor ska väl hon och Lillen få sova. Men varför är det så svårt att ställa in skärmen och vad är det som syns där egentligen? Det kan väl inte vara möjligt ?

Hoi Förlag gör en stor satsning på e-noveller. Gillar du denna novell så prova gärna någon av våra andra titlar.

Caroline L Jensen debuterade 2008 med den självbiografiska romanen ?Champagneflickan?. 2010 kom hennes skönlitterära roman ?Fru Bengtssons andliga uppvaknande? som är översatt till flera språk. 2011 gav hon sig in i skräckgenren med romanen ?Vargsläkte?, om en klan svenska varulvar. Jensen skriver även skräcknoveller, t.ex. ?Plock, plock? (2011) och ?Ankomst? (2012), som ges ut av Bonnierimprintet Mix.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jensen Caroline L

  • Husdjur är inte tillåtna på Pärlan

    Jensen Caroline L

    Hur är det med katten på sjukhemmet? Den röda som bara Gustav kan se. Är den ett fantasifoster, är det demensridån? Ögonen är illgröna och att se in i dem måste vara som att skåda rakt ner i helvetet.

  • Rovdjur

    Jensen Caroline L

    ***Skräcken hade naglat fast honom vid madrassen. vad det än var som långsamt rörde sig därute skulle det hasa sig in, över tröskeln, fram till sängen, och sedan ? och sedan? ***När vi är några meter från ingången hör jag ljudet. Susandet. Väsande...

Bloggat om Bortom Brahms