Den perfekta julklappen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2012-12-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175570143
Den perfekta julklappen (e-bok)

Den perfekta julklappen (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-12-21

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Den perfekta julklappen innehåller två noveller i en - båda med samma titel, skrivna av två olika författare. Författarna och förlaget skänker dessutom intäkterna från boken till Cancerfonden.

Den perfekta julklappen 1: Någon julklapp har Stefan Sandeman inte köpt till sin fru och det kommer inte att behövas heller. Hon är i full färd med julförberedelserna medan han har helt andra saker att planera inför.

Den perfekta julklappen 2: Johan vet precis vad han ska köpa till sin flickvän den här julen. Men som vanligt är han ute i sista minuten och det är svårare än han hade tänkt sig att få tag på det som han har planerat.

Hoi Förlag gör en stor satsning på e-noveller. Gillar du denna novell så prova gärna någon av våra andra titlar.

Bodil Mårtensson debuterade 1999 och har skrivit tolv kriminalromaner innan hon 2011 släppte Barkhes döttrar, första delen i en trilogi av historiska spänningsromaner. Hon har dessutom medverkat flitigt i veckotidningar med olika noveller.

Sölve Dahlgren debuterade med ungdomsromanen InnebandyPiraterna - första säsongen 2009. Han har skrivit ytterligare två böcker i den serien samt fackboken Lyckas med bokutgivning. Dessutom en flitig novellskribent.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna