Fader Fouras sista gåta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-09-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175570563
Fader Fouras sista gåta (e-bok)

Fader Fouras sista gåta E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-05

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
.Jag hade ingen aning om varför en av landets största arvtagare kontaktat just mig och vågade inte heller fråga. En morgon fanns hans griniga röst där på andra sidan telefonen och beordrade saker:
?Vill investera femtio mille till att börja med. Inga trix, ska vara bra grejer. Att placeras i Asien, framför allt. Eller? Ja, plocka fram ett prospekt och skicka till mig. Sen får vi se.?

Börsmäklaren Paul får chansen att göra sitt livs affär. Det finns bara en hake. Den rike investeraren vägrar göra affär om inte Paul kan tillmötesgå ett mycket speciellt krav. Han vill höra gåtor, och han vill höra dem från Fader Fouras, en karaktär i Fångarna på fortet. Problemet är bara att skådespelaren som Max associerar med Fader Fouras är död. Stora pengar står på spel. Går det kanske att återuppliva Fader Fouras så att han kan leverera en sista, dyrbar gåta?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leivinger Mattias

  • Freudland

    Leivinger Mattias

    Någon har stulit Freuds minnen. Plågad av mörka tankar lever han en bräcklig fred med sina gårdskarlar i det dystra huset Freudhall. De gräver försvarsdiken mot storskogen intill och i källaren tätnar skuggorna. När huset attackeras av krigaren Ju...