Det som finns under marken / Krypet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-14
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175570853
Det som finns under marken / Krypet (e-bok)

Det som finns under marken / Krypet (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-09-14
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Två noveller i en!

Det som finns under marken
Katten tassade omkring en stund med svansen nedsänkt och öronen strukna bakåt. Den krökte rygg, fräste och gav ifrån sig ett djupt och utdraget morrande innan den gick ut ur garaget. Sverre följde kattens märkliga skådespel och började sedan leta efter de gamla bocciakloten. När han äntligen hittade dem hörde han märkliga ljud. Det lät som någon som krafsade men det var inte Ajax som han kunde se stå på grusgången utanför. Sverre satte händerna över öronen med ett nervöst flin på läpparna.
?Sluta!? sa han.

Krypet
Hur djupt låg han? Var det ens möjligt att gräva sig ut? Och fanns det något där utanför som väntade på honom? Det är liv eller död, grabben. Han rörde ursinnigt på handlederna. Tyckte att han kände något vasst mot handryggen, en sten eller en spik. Han nådde den med fingertopparna. Fick tag på den och höll den i handen. Det var en glasbit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Burman Jens Daniel

  • Huset

    Burman Jens Daniel

    Julen närmar sig och Mårten, Lena och deras dotter Elsa åker till det ensliga huset vid sjön för att äntligen få vara tillsammans. En stol står mitt på golvet i farstun och i vapenskåpet saknas ett jaktgevär. Varför har inte grannarna som vaktar h...

Bloggat om Det som finns under marken / Krypet