Jag, dödens fotograf (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-06-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175570945
Jag, dödens fotograf (e-bok)

Jag, dödens fotograf E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-06-05

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Om du fick chansen att väcka ditt döda barn till liv - skulle du göra det?
Året är 1845 och Jón är fotografen som har specialiserat sig inom fototekniken daguerreotypi, en teknik som sägs väcka de döda till liv. Men som vi alla vet, man ska vara försiktig med vad man önskar sig.

Jimmy Berestål, född 1982, försöker väcka ondska och annat illavarslande till liv genom att skriva skräck. Är dock inte främmande för annat, och har också drivit humorbloggen "Bitterpappan" samt filmbloggen "Bitterpappan köttar film", med korta filmrecensioner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag, dödens fotograf. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktig gotisk pärla
    Mardah, 8 juni 2017

    Det kan kännas som ett osäkert kort att stifta bekantskap med en debutant på ett mindre förlag. Men tro mig, hos Jimmy Berestål är man i goda händer. Berestål mejslar fram en välskriven och klassiskt gotisk rysare förlagd till Skottsk landsbygdsmiljö under 1800-talets första hälft. Stämningen är på plats, miljöerna är helt rätt och mina tankar går både åt Lovecrafts mer klassiskt gotisk noveller och Susan Hills fantastiska "Kvinnan i svart" - och det är bland det bästa genren har att erbjuda.... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner