Fångad - Adele : Strand Hotell S1E9 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
31
Utgivningsdatum
2018-09-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175571256
Fångad - Adele : Strand Hotell S1E9 (e-bok)

Fångad - Adele : Strand Hotell S1E9 (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-05

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den mest förunderliga sak har inträffat. Adele har tagit kontakt med Emil. Han väntar nervöst i loungen på Strand Hotel. Deras heta kväll några månader tidigare kommer han aldrig glömma, men inte heller hur hon blåste honom. Han har vidtagit vissa försiktighetsåtgärder, men är inte alls säker på vilken nytta de kommer göra. Nu ser företagets läge minst sagt besvärligt ut och det är knappast något som Emil lär kunna göra något åt. Så vad vill Adele egentligen?

Sthlm by nite är en erotisk novellserie med tydliga spänningsinslag, en agenthistoria som kittlar på flera plan. Läs vilken del du vill för erotiken eller följ den spännande händelseutvecklingen genom hela serien. Här rör vi oss bland Stockholms mer luxuösa etablissemang och betraktar jetset-livet. Vad händer egentligen bakom lykta dörrar och i de privata sällskapen?

Detta är novell nummer 9 i serien.

Nina Parker rör sig obehindrat i de miljöerna, lyssnar på samtalen och lägger pussel. Kanske är det hon som sitter vid nästa bord?

Bakom pseudonymen Nina Parker döljer sig en bästsäljande författare med internationella framgångar och en särskild förkärlek för det sociala spelet och allt det för med sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »