Mina läppar är dina (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
22
Utgivningsdatum
2020-01-15
Förlag
Lusthuset
ISBN
9789175572338
Mina läppar är dina (e-bok)

Mina läppar är dina E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-01-15

Styckköp

15

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Simon och Oscar har varit vänner i vått och torrt. Men när Oscar träffar Sara förstår Simon att han håller på att förlora honom. Och att hans känslor för Oscar inte bara handlar om vänskap. När de träffas alla tre tar kvällen en oväntad vändning och ett oskyldigt sockerkaksbak förvandlas till en het och lustfylld stund i soffan.

Snezana Lindskog älskar att spela ordspel. När orden bildas skapas ofta olika berättelser i hennes huvud. Det är inte bara erotiska noveller utan allt mellan himmel och jord. I många av hennes erotiska berättelser är kärleksgränserna diffusa. Hon är pansexuell och detta speglar sig i berättandet. Ofta glömmer hon bort sitt varma kaffe och får dricka det kallt, vilket hon faktiskt numera föredrar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mina läppar är dina. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Myserotik!
    Tjotten, 28 augusti 2020

    Det var en lekfull berättelse om osäkerhet, kärlek och "första gången". Kul att det var killar det i första han handlade om.

  2. Spännande lekar
    Andie Lindskog, 7 februari 2020

    Ganska ofta i tonåren när mina föräldrar inte var hemma, kunde jag röra ihop en sockerkakssmet, bara för att njuta av den söta goda smaken. Men upplevelsen stannade tyvärr där. En sådan upplevelse som Simon, Oscar och Sara när de smakar på den söta smeten och efterhand glider över i en intensiv erotisk lek där allt är tillåtet, hade onekligen varit spännande. Denna välskrivna heta berättelsen är omöjlig att förbli oberörd inför. En spännande erotisk lek med en stor portion kärlek.

Visa alla 2 recensioner