Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Serien om Stilla (del 2)
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
296 g
SAB
Hc
ISBN
9789175575254
Finner du mig? (häftad)

Finner du mig?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-10-21
179
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter otaliga misslyckade dejter är det slutligen en pandemi som sätter stopp för Stillas jakt på kärlek. Nåja, nästan. Året är 2020, livet är kaos och ensamheten ett faktum. Men det mänskliga behovet av att känna hud mot hud - om så bara i en kram - är påtagligt. Att leva utan det vi tog för givet visar sig vara svårare än väntat. Samtidigt vill Stilla inte fortsätta på den inslagna väg där hon snubblat och rasat fram. Längs den vägen har hon ramlat omkull, rent av blivit nersparkad, men hon har inte förmått byta riktning.

Ett märkligt möte berör Stilla på djupet. Hon inser att hon måste lyssna till sitt inre och rasera de murar hon har byggt ända sedan hon var en liten flicka. Det kommer att göra ont. Men det är något hon måste gå igenom för att finna det hon söker.

Finner du mig? är den fristående fortsättningen på Söker du här? Böckerna handlar om en mogen kvinnas sökande efter kärlek i en samtida dejtingvärld, skildrat med både humor och svärta.

Stina Sundling föddes 1964 i Göteborg där hon idag jobbar på universitetet som områdeschef med en doktorsexamen i sociologi i bagaget. Hon har ett stort intresse för dans, musik, estradpoesi och styrkesport. Stina har dansat hip-hop i final i TV3:s program Talang, har tre EM-brons i styrkelyft och rappar kring teman som återkommer i hennes romaner. Finner du mig? är hennes andra skönlitterära bok efter debuten Söker du här?.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Finner du mig?
 2. +
 3. Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek av Stina Sundling (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Finner du mig?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Börjar starkt och är vardagsnära
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 13 februari 2022

  Jag har inte läst den första boken i denna serie, men det gjorde absolut inget; denna är fristående som den beskrivs som. Boken börjar starkt och jag gillar den svarta humorn. Jag skulle beskriva den lite som skriven åt Bridget Jones-hållet. Sundling beskriver allt på ett vardagsnära sätt. Även om jag själv ännu inte ens är 30 fyllda och Stilla är en mogen kvinna kan jag ibland känna igen mig i vissa känslor hon har. Stilla vandrar i minnets värld vissa delar och andra delar får jag som läsar... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stina Sundling

 • Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek

  Stina Sundling

  Stilla har inte dejtat sedan sent 1980-tal. Nyskild och över 50 år känner hon att lusten börjar vakna till liv igen. Men oron kommer snart krypande. Hur gör man nu för tiden, och minns hon ens hur det är att vara med en ny man för första gången? H...