Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Smittans år (del 2)
Antal sidor
513
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
41 x 190 x 130 mm
Vikt
615 g
SAB
Hc
ISBN
9789175575261
Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång (häftad)

Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-10-21
179
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Karantänzonen Fristaden på Södermalm skulle vara mänsklighetens sista utpost och hopp mot den smitta som sprids över världen. Men Fristaden har visat sig vara en lögn. Efter upproret uppdagas nya sanningar och frågorna blir fler. Vad är det som ligger bakom smittan som förvandlar människor till blodtörstiga odjur? Och vad tjänar de hemliga registren över platser i landet till? För att få svar måste vännerna som överlevde upproret ge sig av från Fristaden. I sökandet konfronteras de med den skräckinjagande värld som landet där utanför har blivit. Men ju längre ut i landet de tar sig, desto mer börjar de tvivla på sina handlingar. Är den boll de själva satt i rullning ett lika stort hot mot mänsklighetens överlevnad och existens som smittan är?

Mörkt land är en dystopisk berättelse som utspelas i en värld och tid som ligger nära vår egen. Berättelsen tar vid där första delen, Mörk stad, slutade.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång
 2. +
 3. Mörk stad : en dystopi om mänsklighetens undergång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mörk stad : en dystopi om mänsklighetens undergång av J S Axell (häftad).

Köp båda 2 för 361 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörkt land : en dystopi om mänsklighetens undergång. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett spännande slut
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 22 september 2022

  Berättelsen tar vid där första delen - "Mörk stad" - slutade. Mina förväntningar var att denna skulle ha mer fart, men till en början får vi lära känna fler karaktärer genom nya perspektiv och fördjupa relationen till redan bekanta karaktärer. Mer kunskap adderas till det vi redan vet från första boken, medan nya frågor uppstår. Till viss skillnad från första boken vill jag här väldigt gärna veta hur allt kommer att gå. Målet är relativt klart för läsaren, och så även vägen dit, men om det ko... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av J S Axell

 • Mörk stad : en dystopi om mänsklighetens undergång

  J S Axell

  Världen ligger i ruiner. En smitta som förvandlar människor till blodtörstiga odjur har slagit civilisationen i spillror. I Sverige har militära styrkor lyckats isolera och upprätta en karantänzon som kallas Fristaden på ön Södermalm i centrala St...