Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Raili & Ylva (del 3)
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2021-05-15
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
201 g
SAB
Hc
ISBN
9789175575537
Rummet (pocket)

Rummet

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2021-05-15
69
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Ylvas sjuttioåriga mamma plötsligt sätter ut sitt hus till försäljning och försvinner, tar det inte lång tid för Raili och Ylva att spåra henne till en sekt i en ödslig herrgård långt inne i de bohuslänska skogarna. De två bibliotekarierna tar sig under falsk förespegling in i sekten, bara för att upptäcka att det som pågår där är mycket värre än de någonsin kunnat föreställa sig, och begreppet "att ta sig in i någons huvud" får en helt annan, och mycket farlig, innebörd. Om människor får möjlighet att leva ut sina innersta drömmar och fantasier på riktigt, ska man hålla sig långt därifrån, inser Raili och Ylva - försent.

Rummet är den tredje fristående delen i serien om Raili och Ylva - en thriller med övernaturliga inslag som utspelar sig i Bohuslän. Första boken heter Hennes ögon blå och den andra Gäld till djävulen.

Lisa Hågensen föddes 1966 i Ljungskile, där hon fortfarande bor. Hon har arbetat som svetsare, ekonom, syv, lärarvikarie, elevassistent och bedrivit hästavel, men drömmen att skriva en bok har alltid funnits. År 2014 kom debutboken Hennes ögon blå och sedan dess har hon skrivit flera böcker i olika genrer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rummet
 2. +
 3. Hennes ögon blå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hennes ögon blå av Lisa Hågensen (pocket).

Köp båda 2 för 138 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rummet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En spännande, mystisk och underlig thriller

  Rummet är en annorlunda och mystisk bok som inte riktigt föll mig i smaken. Jag har tyckt om de tidigare delarna om Raili och Ylva, men Rummet blev för övernaturlig och underlig. Handlingen har ett högt tempo, och redan från första kapitlet hamnar läsaren mitt i spänningens mitt. Det är nya, ibland skräckinjagande situationer i varje kapitel och Raili och Ylva hamnar återigen mitt i ett mystiskt äventyr i Bohuslän.

  Som vanligt har Lisa Hågensen flätat samman humor, skräck och äventyr... Läs hela recensionen

 2. Allt kan hända och allt händer
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 18 maj 2021

  Lisa Hågensens serie om Raili och Ylva fortsätter att fängsla mig. Serien är fristående, men jag skulle ändå tipsa om att läsa dem i ordning. Detta då Hågensen stegvis trappar upp det skruvade i dessa övernaturliga thrillers. Förutom att "Rummet" är spännande har den Hågensens sedvanliga dos av humor som får mig att småfnissa här och var. "Rummet" fick mig att tänka på John Ajvide Lindqvists berättelser, speciellt på "Himmelstrand". Vissa saker ger obehag, på ett mysigt sätt. Hågensen håller ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lisa Hågensen