Finner du mig? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Serien om Stilla (del 2)
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175575896
Finner du mig? (e-bok)

Finner du mig? E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-10-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Livet är kaos och ensamheten ett faktum. Efter otaliga misslyckade dejter är det slutligen en pandemi som sätter stopp för Stillas jakt på kärlek. Behovet att känna hud mot hud finns fortfarande där, men i den sociala distanseringens tid går det inte ens att få en välbehövlig kram när allt verkar gå käpprätt utför. För att ta sig igenom året då hela världen tycks ha stannat upp behöver Stilla en plan - både för sitt liv och dejtandet.
Länge har hon snubblat och rasat fram på sin inslagna väg. Trots att hon längs vägen har ramlat omkull och rent av blivit nersparkad, så har hon aldrig förmått byta riktning. För att göra det måste Stilla rasera de murar hon byggt ända sedan hon var en liten flicka. Det kommer att göra ont. Men det är något hon är tvungen att ta sig förbi för att finna det hon söker.
Finner du mig?är den fristående fortsättningen på Söker du här? Böckerna handlar om en mogen kvinnas sökande efter kärlek i en samtida dejtingvärld, skildrat med både humor och svärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stina Sundling

  • Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek

    Stina Sundling

    Söker du här? Jag vet inte vad jag söker och ändå svarar jag på den frågan flera gånger om dagen. Dejtingapparna går heta i min mobil som är ständigt påslagen och laddad. Det är med stor nyfikenhet som jag klickar "öppna" och kollar vad som har hä...

  • Min tur nu?

    Stina Sundling

    År av dejtande har satt sina spår och tvivlen växer hos Stilla. När det blir översvämning i hennes lägenhet tvingas hon checka in på hotell. Vistelsen blir längre än hon tänkt sig och ensamheten blir snart påtaglig. Hon faller in i dejtande igen, ...