Fortfarande här (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (318.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bornserien (del 1)
Inläsare
Anna Jönsson
Utgivningsdatum
2021-08-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789175576107
Fortfarande här (ljudbok)

Fortfarande här Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-08-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter 27 års olyckligt äktenskap har Paula Born samlat mod till att lämna sin manipulative man Rai. Men just som hon ska ta steget faller han i koma. Vad gör hon nu med alla planer? Lukas, Paulas och Rais son, ska precis ta studenten. Det sista han vill är att bli som sin pappa, men han är rädd för att det inte går att undvika. Kanske är det dags att lämna allt och alla bakom sig? Mila är pastorsdottern som inte vet vem hon egentligen är. Det enda hon vet säkert är att hon är galen i Lukas, men den perfekta Saga verkar vara allt för honom. Eller?

Fortfarande härär en feelgoodroman om tre livsöden i den fiktiva staden Born. Boken handlar både om kärleken till sig själv och till andra, men också om hur det aldrig är för sent att förändra sitt liv till det bättre. Romanen är den första i en serie om fyra böcker.

Åsa Hofverberg föddes 1971 och bor i Partille med man och tre barn. Hon är utbildad fritidspedagog och teolog. Sedan 2005 är hon egenföretagare och jobbar bland annat med barn- och ungdomsverksamhet inom Svenska kyrkan. Åsa har tidigare skrivit flera barnböcker.Fortfarande härär hennes första roman för vuxna läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fortfarande här. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Börjar bra
    -, 4 november 2021

    För tunn story, blir förutsägbar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Hofverberg