Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (189.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Serien om Stilla (del 1)
Inläsare
Camilla Falk
Utgivningsdatum
2020-08-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789175576411

Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-08-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Söker du här? Jag vet inte vad jag söker och ändå svarar jag på den frågan flera gånger om dagen. Dejtingapparna går heta i min mobil som är ständigt påslagen och laddad. Det är med stor nyfikenhet som jag klickar "öppna" och kollar vad som har hänt sedan sist, för cirka tio minuter sedan.

Stilla är på det stora hela en fullt normal person. Vad det nu är. Vid 54 års ålder är hon nyskild och känner att lusten börjar vakna till liv igen. Sist hon dejtade var någon gång på 80-talet, långt innan de smarta mobiltelefonernas tid. Hur gör man nu för tiden? Hur ska hon kunna navigera i djungeln av dejtingappar och över det minfält av män och fördomar som finns därute? Och vad är det egentligen Stilla söker?

Söker du här?skildrar med både humor och allvar en samtida dejtingvärld och en mogen kvinnas jakt på kärlek.

STINA SUNDLING föddes 1964 i Göteborg där hon idag jobbar på universitetet som områdeschef med en doktorsexamen i sociologi i bagaget. Hon har ett stort intresse för dans, musik, spoken word, poetry slam och styrkesport. Stina har dansat hip-hop i final i TV3:s program Talang, har tre EM-brons i styrkelyft och rappar kring teman som återkommer i romanen.Söker du här? är hennes skönlitterära debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stina Sundling

  • Finner du mig?

    Stina Sundling

    Efter otaliga misslyckade dejter är det slutligen en pandemi som sätter stopp för Stillas jakt på kärlek. Nåja, nästan. Året är 2020, livet är kaos och ensamheten ett faktum. Men det mänskliga behovet av att känna hud mot hud - om så bara i en kra...

  • Min tur nu?

    Stina Sundling

    År av dejtande har satt sina spår och tvivlen växer hos Stilla. När det blir översvämning i hennes lägenhet tvingas hon checka in på hotell. Vistelsen blir längre än hon tänkt sig och ensamheten blir snart påtaglig. Hon faller in i dejtande igen, ...