Bernhard ser dig (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2020-02-05
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 16 mm
Vikt
408 g
SAB
Hc
ISBN
9789175576503
Bernhard ser dig (häftad)

Bernhard ser dig

Häftad Svenska, 2020-02-05
327
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Bernhard Bernhardson är en samvetsgrann byråsekreterare. Han anser sig besitta varken humor eller intelligens. Efter trettio år på den gigantiska myndigheten Stuk har han motvilligt funnit sig i att smälta in med möblemanget. Men en dag råkar Bernhard avslöja en nyhet som väcker stor uppståndelse. Han skickas direkt ut i det politiska rampljuset. Med sitt nya kändisskap och inytande stiger Bernhard som en raket - nu har han mer makt än han någonsin kunnat föreställa sig. Men vill han ha den och hur länge ska den hålla i sig?
Bernhard ser dig är en knivskarp satir som driver med det likriktade partipolitiska landskapet och en framväxande övervakarstat. Den bisarra humorn och absurditeten är dominerande.

Det här är Print on Demand-utgåvan.

CLAS G JOHNSON föddes i Umeå och bor idag i Linköping. Efter studier på Journalisthögskolan och en examen i litteratur och språk har han arbetat som politisk redaktör, krönikör och kolumnist. Förutom över femtusen artiklar om politik och näringsliv har Clas skrivit fem romaner. De skönlitterära ambitionerna lades på hyllan under en lång tid för att sedan vakna till liv när tiden fanns där. Det resulterade i kärleksromanen Snapshot av evigheten (2017). Bernhard ser dig är en politisk satir.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bernhard ser dig
 2. +
 3. Djurens gård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Djurens gård av George Orwell (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Clas G Johnson

 • Snapshot av evigheten

  Clas G Johnson

  "Vi fortsatte bara precis där vi slutade en gång. Det som var däremellan var ovidkommande. Vi var tvungna. Vi var mitt uppe i historien." Thomas och Marias kärlek är oundviklig. De möts när hon är 16 och han 26. Han följer med henne till...

 • Hugskott 1

  Clas G Johnson

  Enligt ordboken är ett hugskott ett infall, en nyck, ett påfund. I dessa hundra hugskott vrids och vänds på funderingar om livet i all sin futtiga storslagenhet. Kärlek och längtan, sammanträden och synder och allt som kan slumpa sig däremellan ka...