Livmodermakt (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Makttrilogin (del 1)
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2019-10-04
Förlag
Swann Audio
SAB
Hc
ISBN
9789175577142
Livmodermakt (cd-bok)

Livmodermakt

CD-bok Svenska, 2019-10-04
339
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Martin Lindahl, en ständigt arbetande, lyckligt gift distriktsläkare har nyligen passerat de fyrtio. Han vill inget hellre än att bli pappa men hans hustru Madeleine, hårt styrd av sin dominanta mamma, är mer inriktad på sin karriär än någonsin. Martin känner sig maktlös. Alla människor runt Martin verkar dessutom skaffa barn. Till och med hans barndomsvän Sebastian som är gift med en man lyckas. Frustrerad över sin tillvaro låter sig Martin övertalas att gå en sommarkurs i krokiteckning. Och plötsligt är Martins annars så förutsägbara tillvaro totalt upp och nedvänd. Livmodermakt är en relationsroman om barnlängtan ur ett manligt perspektiv och första delen i Modertrilogin.

ERIKA ROCKBORN föddes 1963 i Linköping. Hon är sedan era år bosatt i Norrköping och arbetar i Söderköping som distriktsläkare. Hon är specialist i allmänmedicin och har arbetat som läkare i drygt 30 år. För ett antal år sedan drabbades Erika av en stroke som ck henne att slå ner på takten och inse att livet är ändligt. På vägen tillbaka till full funktion antecknade hon i sin mobiltelefon. Så en dag dök karaktären Martin Lindahl upp bland anteckningarna. I mobilen skrev Erika sedan hela romanen Livmodermakt, första delen i Modertrilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erika Rockborn

  • Modermakt

    Erika Rockborn

    Martin Lindahl borde vara överlycklig. Hans önskan att bli pappa har gått i uppfyllelse. Döttrarna Elsa och Anna är hans ögonstenar. Men livet som pappa har visat sig vara mer komplicerat än han kunnat föreställa sig. Yngsta dottern Anna har en fu...

Bloggat om Livmodermakt