Den objudna hyresgästen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2023-05-20
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577333

Den objudna hyresgästen E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tjugotvååriga Mira lämnar jobbet på den sunkiga krogen efter att ha nitat en tafsande gäst. Hon får av en slump nys om att man kan tjäna bra pengar inom hemtjänsten, speciellt om man är utbildad undersköterska, och ser sin chans. Att Mira varken har utbildning eller erfarenhet hindrar henne inte - med fejkade betyg och en välriktad muta har hon en ny karriär framför sig. Men så blir hon utslängd av sin pojkvän och måste ha någonstans att bo. Det löser hon kvickt genom att i smyg flytta in hos en av sina vårdtagare, den dementa Ingrid. Efter en tid visar det sig att Ingrid inte alls är dement och när hon upptäcker att hon har en objuden gäst i lägenheten behöver Mira än en gång ta till alla sina knep för att komma ur den trassliga situationen.

Den objudna hyresgästen är en hoppfull och tankeväckande feelgood om annorlunda och oväntad vänskap. Susanne Brijker föddes 1969 i Finspång. Idag bor hon strax utanför Grythyttan och arbetar som sjuksköterska. Hon har bland annat studerat biomedicinsk vetenskap på universitetet i Leiden och gästforskat några månader vid Princeton University i USA. Hon debuterade 2019 med Mannen som hyrde en familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanne Brijker

  • Mannen som hyrde en familj

    Susanne Brijker

    Trots att han är långt över pensionsåldern har 83-årige Gustav inga planer på att lägga karriären och därmed sin höga position på hyllan. Men mitt under ett viktigt styrelsemöte faller han plötsligt ihop av en stroke. När han vaknar på sjukhuset k...