En stilla storm (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (338.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cardinal-serien (del 2)
Inläsare
Henrik Norman
Utgivningsdatum
2020-09-15
Förlag
Hoi Audio
Översättare
Lars Rambe, Sandra Gustafsson
ISBN
9789175577395
En stilla storm (ljudbok)

En stilla storm Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I de djupa skogarna utanför Algonquin Bay hittas en styckad kropp som björnarna festat på. Den mördade mannen visar sig vara en amerikan som nyligen anlänt till trakten med dunkla motiv. Jakten på mördaren leder kriminalinspektörerna John Cardinal och Lise Delorme till Montreal. Händelser i samband med Oktoberkrisen 1970 och ett par uppmärksammade kidnappningar visar sig ha en central betydelse för gåtans lösning.

Samtidigt kämpar John Cardinal i relationen med sin pappa och oron över den gamle mannens sviktande hälsa. När isstormen drar in över Algonquin Bay ställs allting på sin spets och John Cardinal måste konfrontera både en mördare och sina inre demoner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En stilla storm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning
    Kim M. Kimselius, 7 november 2020

    En spännande historia som börjar med att en kropp hittas i skogarna utanför Algonquin Bay. Det ser ut som om björnarna har dödat och ätit mannen. Ganska snart visar sig en helt annan sanning.

    John Cardinal är huvudperson och det här är andra boken i Cardinal-serien. Första boken imponerade och den här var minst lika bra.

    En berättelse med många bottnar. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Giles Blunt