Manhattan Transfer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2019-04-24
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
423 g
SAB
Hc
ISBN
9789175577470
Manhattan Transfer (häftad)

Manhattan Transfer

Häftad,  Svenska, 2019-04-24
327
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Manhattan Transfer Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Utan någon reservplan och med en påse svensk lakrits i väskan reser Vienna Anderzén ensam till New York. Drömmen är att bli fotograf. Bakom sig lämnar hon en traumatisk separation, ett strukturerat jobb som havererat och arga lappar från grannarna.
Det Vienna vet om staden har hon lärt sig från amerikanska teveserier. Men livet i den neonbelysta betongdjungeln visar sig bli en omtumlande upplevelse. Hon flyttar in i ett kollektiv i Brooklyn där hon träffar den sargade levnadskonstnären Courtney och hunden Play. Snart upptäcker Vienna nya sidor av sig själv. För att överleva i staden och uppnå sin dröm måste hon slänga präktigheten och kontrollbehovet åt sidan. Hon måste bli streetsmart.

Manhattan Transfer är en rapp feelgood om frigörelse och självständighet, om att finna sig själv. Katja Hvenmark-Nilsson bodde själv ett år i New York och boken är en hyllning till staden och de oförglömliga möten hon upplevde där.

KATJA HVENMARK-NILSSON, född i Uppsala 1983, är utbildad gymnasielärare i engelska och svenska, och varvar idag arbetet som lärare med att frilansa som föreläsare och konsult. Manhattan Transfer är hennes skönlitterära debut, hon har tidigare skrivit två facklitterära böcker om arbetet som lärare.

Detta är Print on Demand-utgåvan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Manhattan Transfer
  2. +
  3. New York-modellen

De som köpt den här boken har ofta också köpt New York-modellen av Magnus Lindgren (häftad).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katja Hvenmark Nilsson

  • Välkommen in i mitt klassrum!

    Katja Hvenmark Nilsson

    "Jag vet en massa saker i teorin, men hur gör man rent praktiskt?" Välkommen in i mitt klassrum svarar på frågor lärarstudenter ställt till författaren. Det handlar om allt från lektionsplanering och formativa strategier i klassrummet ti...