Den gyllene zonen ? Att leda i mellanrummen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2019-01-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577579
Den gyllene zonen ? Att leda i mellanrummen (e-bok)

Den gyllene zonen ? Att leda i mellanrummen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En intressant bok som tar upp nya och avgörande perspektiv för att kunna leda i de viktiga mellanrummen, en gyllene zon för ledarskap som sällan uppmärksammas. Min erfarenhet av att leda förhandlingar på hög nivå är att det krävs mogna ledare som skapar förståelse och tillit i mellanrummen utifrån ett horisontellt, övergripande perspektiv. Jag vill varmt rekommendera boken för ledare med ambition att ta ansvar tillsammans.
Jan Eliasson ? ambassadör och tidigare vice generalsekreterare i FN

En ledarskapsbok som ger dig energi och mod att utvecklas som ledare och chef! Författarna har under lång tid arbetat med omvärldsanalys, ledarskapsutveckling och strategifrågor och delar här med sig av sina erfarenheter och viktiga insikter. Läs, inspireras och se möjligheten till att bli en autentisk framtidens ledare genom att våga leda i mellanrummen.

Jan Sturesson, P-O Gunnarsson och Linus Owman har alla på något sätt en bakgrund inom rådgivning och ledarskap för bland annat offentlig sektor. Med deras sammanlagda erfarenhet är ledarskap något de både utövat, föreläst och skrivit böcker om, och något de alla brinner för.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »