En fallen man (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
353
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577630
En fallen man (e-bok)

En fallen man E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-09-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Oscar överlever fallet från sjätte våningen på hotellet där han jobbar. Men han hamnar i koma ? åtminstone är det vad alla tror. Han kan varken röra sig eller tala men han hör allt som pågår, varje samtal från sjukhusbesökarna och vartenda avslöjande om hemligheter och relationer.
Snart börjar en tanke ta form. Var fallet kanske inte alls en olycka? Visst har han inte varit Guds bästa barn, men varför skulle någon vilja döda honom? Oscar inser att hans människokännedom inte är så god som han trott, samtidigt ställs han inför en ännu värre insikt ? tänk om han aldrig vaknar?

Det här är Print on Demand-utgåvan.

EN FALLEN MAN är en nervkittlande psykologisk roman med en annorlunda flugan på väggen-twist. Det är en berättelse om hemligheter, svartsjuka och mörka sidor ? vad avslöjar människor när de tror att ingen hör?

HÅKAN LINDGREN flyttade till Paris för mer än tjugo år sedan. Från storstadspulsen drog han vidare till en liten by i nordöstra Frankrike där han i dag bor med man och dotter. Båda miljöerna liksom den svenska hemstaden Göteborg utgör scenen för hans skrivande.
Håkans skönlitterära debut kom med Att raka en zebra 2015 och följdes upp av den fristående fortsättningen Moscow Baby två år senare. Han har också gett ut noveller i flera olika genrer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Lindgren