Familjehacks ? tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577715
Familjehacks ? tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv (e-bok)

Familjehacks ? tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-21
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
TIPS TILL SMÅBARNSFÖRÄLDRAR FÖR ETT ENKLARE FAMILJELIV
Vad gör du som förälder när ett monster lurar under sängen, syskonen bråkar eller det har blivit dags att planera kalaset? Livet med barn är fyllt med oväntade utmaningar ? men också med massor av glädje.
Familjehacks ? tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis. Boken är fullmatad med smarta tips och lekfulla lösningar som hjälper dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln, vare sig det gäller snabba hacks på mellanmål eller hur du förbereder familjen på en ny bebis.
Författaren Katarina Byström är själv småbarnsförälder, ständigt på jakt efter nya idéer för att skapa en enklare och roligare vardag för familjen. Boken är en inspirerande guide att ha med sig under småbarnsåren och passar så väl föräldrar som mor och farföräldrar och pedagoger.

KATARINA BYSTRÖM föddes 1980 och är uppvuxen i Härnösand där hon jobbar som marknadschef på familjeföretaget och driver ett Bed & Breakfast med sin sambo. Tillsammans har de tre barn. På instagramkontot @familjehacks och hemsidan familjehacks.se delar Katarina med sig av sina tips och råd till småbarnsföräldrar. Familjehacks ? tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är hennes debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Familjehacks ? tips till småbarnsföräldra...