Modermakt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Makttrilogin (del 2)
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2019-09-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175577814

Modermakt E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Martin Lindahl borde vara överlycklig. Hans önskan att bli pappa har gått i uppfyllelse. Döttrarna Elsa och Anna är hans ögonstenar. Men livet som pappa har visat sig vara mer komplicerat än han kunnat föreställa sig. Yngsta dottern har ett funktionshinder som ger hela familjen utmaningar. Tillvaron är intensiv och vardagspusslet är svårt att lägga. Svärmor lägger sig i det mesta och förhållandet börjar knaka i fogarna. Så möter Martin en dag en person ur det förflutna som påverkat honom djupt. Han inser att han måste tygla sina känslor för att inte äventyra familjetillvaron.
När en tragedi drabbar familjen får svärmodern fritt spelrum och hela Martins liv kastas omkull.
Modermakt är uppföljaren tillLivmodermakt och andra boken iModertrilogin. Serien är ett relationsdrama med feelgoodkänsla som spänner över femton år i läkaren Martin Lindahls liv.

ERIKA ROCKBORN föddes 1963 i Linköping. Hon är sedan ?era år bosatt i Norrköping och arbetar i Söderköping som distriktsläkare. Hon är specialist i allmänmedicin och har arbetat som läkare i drygt 30 år. För ett antal år sedan drabbades Erika av en stroke som ?ck henne att slå ner på takten och inse att livet är ändligt. På vägen tillbaka till full funktion antecknade hon i sin mobiltelefon. Så en dag dök karaktären Martin Lindahl upp bland anteckningarna. I mobilen skrev Erika sedan hela romanenLivmodermakt, första delen iModertrilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Modermakt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Feelgood ur ett manligt perspektiv - så bra!
  @bettan_bokprataren (Örebro), 23 september 2019

  Uppföljaren till Livmodermakt, Modermakt tar vid några år senare från att del 1 slutat.
  Martin jobbar på, både yrkesmässigt och med sin relation till Madeleine, men dessvärre känns det som allt håller på att glida honom ur händerna.
  Precis som i den första delen i den här trilogin så skriver Erika en feelgoodbok med lite mörka undertoner och det finns något djupare i berättelsen än bara vardagliga göranden.

  Återigen fångar Erika det manliga perspektivet och det känns som jag... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erika Rockborn