Huset (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2015-10-07
Upplaga
1
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175578217
Huset (e-bok)

Huset E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-10-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Julen närmar sig och Mårten, Lena och deras dotter Elsa åker till det ensliga huset vid sjön för att äntligen få vara tillsammans. En stol står mitt på golvet i farstun och i vapenskåpet saknas ett jaktgevär. Varför har inte grannarna som vaktar huset ställt i ordning efter sig?

Familjen har gått igenom en tung period sedan Lena blivit invalid efter en bilolycka. Hon har fått permission från sjukhuset och behöver sondmatas och medicineras flera gånger per dygn. Det är lång väg till sjukhuset ifall något skulle hända.

På julaftonsnatten knackar det på dörren. En nedkyld och utmattad kvinna söker hjälp. Hon får värme, vila och skydd mot snöstormen som rasar utanför. Men det finns också något annat hon vill ha...

Huset är en berättelse där skräcken letar sig in och får fäste i vardagen, där ett mörkt och undanträngt förflutet träder fram och får den redan tunna isen mellan familjelycka och tragedi att brista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Huset. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 23 mars 2017

  Jag gillar ju skräckböcker, och speciellt mycket svenska skräckböcker. Kanske är det konstrasten mellan välkända svenska miljöer och övernaturlig skräck som gör det.

  Huset är Jens Daniel Burmans debutbok, och den utkom hösten 2015. Jag har länge tänkt att läsa den, och nu blev det äntligen av.

  Och jag tycker att det var en riktigt bra debut av författaren, för boken är både välskriven, spännande, och otäck. Så jag rekommenderar den absolut till skräckälskare, och jag ser fram emot fler böcker av författaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Burman Jens Daniel

 • Det som finns under marken / Krypet

  Burman Jens Daniel

  Två noveller i en! Det som finns under marken Katten tassade omkring en stund med svansen nedsänkt och öronen strukna bakåt. Den krökte rygg, fräste och gav ifrån sig ett djupt och utdraget morrande innan den gick ut ur garaget. Sverre följde katt...