Bevakaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2015-10-14
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175578224
Bevakaren (e-bok)

Bevakaren (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-10-14
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vågar man lita på Niklas Lund? Katarina har inget val. När hennes sambo Jonas försvinner under en nattvandring i Stockholm city finns det bara en person som kan leda henne rätt. Polisen har inte kraft nog, men Niklas verkar utanför förordningar och regler, och hon är i händerna på en man som vet misstänkt mycket om den prostitution som Jonas försökte bekämpa.

Samtidigt söker gärningsmannen skydd där han tror att ingen kan hitta honom ? långt nere i den digitala värld som kallas Underjorden. Men en mördares kallsinne är inget utan ett stort mått av desperation, som även gör den smartaste sårbar.

När sanningen uppdagas blir det tydligt hur strävan efter ett bättre liv kan forma en människa. Frågan som Katarina samtidigt måste ställa sig är hur desperat Niklas Lund är. Hur långt är han beredd att gå för att hinna före polisen, som är lika angelägen om att få ett snabbt resultat?

Bevakaren är en spänningsroman om en subkultur på nätet med ett helt eget rättssystem som bekämpar brott genom sina egna lagar. Det handlar om den dolda prostitutionen ? polisens nya verklighet ? där den som kontrollerar den digitala informationen också kontrollerar kriminaliteten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nilsson Dan

  • Jag följer dig

    Nilsson Dan

    Vem har stulit Niklas Lunds identitet på nätet? Niklas har två dagar på sig att ta reda på vem som utför aktiviteter i hans namn. Det är så lång tid som han är på permission från fängelset, där han sitter sedan han gått över gränsen som privatspan...

Bloggat om Bevakaren