Airtight (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-04-16
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175578798
Airtight (e-bok)

Airtight (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-16
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Emma är sjutton år och skolans grå mus. Hon pluggar och är i stallet med sin vän Noah. Men under ytan sjuder hennes drömmar om att stå i centrum, att bli sedd och älskad, värd att ha och ta. Emma börjar trä? a den tre år äldre läraren Felix, och han gör de sexuella fantasier hon oft a har, och även några hon inte har, till verklighet.

Men när det otänkbara händer slungas Emma in i en destruktiv spiral, som förstärks av hennes föräldrars gräl och våldsamhet och hennes önskan att bli sedd.

Nätet ger henne tillfällig förlösning och egokickar. Det ena leder till det andra, och snart är hon i USA, för att bli porrskådis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christoffer Niclas

  • Sebbe sa nej

    Christoffer Niclas

    ?Jag har blivit våldtagen. Sakta sjunker det in i mitt medvetande. Det är så det är. Jag kan inte förneka det längre. Långsamt upprepar jag tanken för mig själv. Jag. Har. Blivit. Våldtagen.? Sebbe drömmer om NHL och en karriär som hockeyproffs. H...

  • Som James Dean fast snyggare

    Christoffer Niclas

    Familjen Wallin är som tagen ur en reklamannons. Pappa är fotomodell, mamma plastikkirurg, lillebror John ska bli läkare och Jim, storebrorsan, har också börjat modella. Men framför allt drömmer Jim om att bli skådis. Han ska bli en ny James Dean,...