Svedd (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-01-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175579177
Svedd (e-bok)

Svedd (e-bok)

(4 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-01-21
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Helena är inspärrad. Hon har gått över gränsen, men vad är det hon har gjort? En gång i veckan får Helena träffa en psykolog och i samtalen med honom rullas sanningen upp bit för bit. Under flera år hade hon ett förhållande med en man som gav henne mod att leva, trots de mörka hemligheter hon bar på. Men hon var alltid ?den andra kvinnan? och till sist rasade Helenas sköra värld samman.

Vi får möta Helena i skärvor: samtalen med psykologen varvas med återblickar till barndomen och Helenas inre samtal med sitt livs kärlek. Berättelsen är full av nerv och spänningen stiger med insikten om vem Helena egentligen är.

Svedd är en psykologisk spänningsroman som insiktsfullt skildrar en trasig människas desperata försök att skapa ett liv värt att leva.

Sandra Gustafsson debuterade 2006 med Maskrosungen, en självbiografisk berättelse om att växa upp med en psykiskt sjuk mamma och en alkoholiserad pappa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gustafsson Sandra

  • Hudlös

    Gustafsson Sandra

    ?Alla år som gått utan att de vetat något annat än att han bara var Liam, att han inte var som någon annan, att han bara var han. En liten pojke. Alice önskade att hon kunde ta honom i sin famn och gömma honom undan all rädsla och skräck för all f...

  • Gå om intet

    Gustafsson Sandra

    Joakim har mördats. Flickvännen Saras och brodern Tobias versioner om vad som har hänt går dramatiskt isär. Är Saras stora kärlek till Tobias äkta eller är hon i själva verket en psykiskt sjuk människa som är beredd att göra allt för att manipuler...

Bloggat om Svedd