Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2015-04-09
Upplaga
1
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
215 x 140 x 12 mm
Vikt
330 g
SAB
uHc
ISBN
9789175579566
En dröm från att dö (häftad)

En dröm från att dö

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2015-04-09
181
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Du är inte riktigt klok", muttrade Ellen och gned handflatorna mot varandra. "Och det menar du att du är?" Blicken smalnade. "Varför går du i så fall hit?" "Varför går du själv hit?"? "Jag har för mycket skit i mitt liv." Han fuktade sina breda läppar. "Jag tror jag kommer att dö ung."

Han bor i Stockholms innerstad, studerar konst och jobbar som fotomodell. Hon lever i en sluten värld där tiden står still. Han gör vad som helst för att slippa må dåligt för en kväll. Hon har drabbats av hundra graders silverfeber. Hans mamma är alkoholist. Hennes mamma vill laga allt som är trasigt, inklusive sin dotter. Hans största rädsla är att aldrig uppleva något som känns äkta. Hennes skräck är att aldrig bli kär.

En dröm från att dö handlar om vintern då två ungdomars liv tar en oväntad riktning. Om en vuxenvärld som förtvivlat försöker hjälpa, ändå blir det fel. Om längtan efter att hitta sig själv och den riktigt stora kärleken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En dröm från att dö
 2. +
 3. PAX. Draugen

De som köpt den här boken har ofta också köpt PAX. Draugen av Åsa Larsson, Ingela Korsell (kartonnage).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En dröm från att dö. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Starka känslor
  Helena , 4 maj 2015

  En vacker historia om två människor i känsla av utanförskap som når fram till varandra. Mycket starka och mörka känslor men också strimmor av hopp. En viktig bok som på ett ärligt sätt lyfter fram psykisk ohälsa och speglar hur det kan kännas att vara ung och ibland sakna allt hopp men ändå ha en stark önskan om att vilja leva.

 2. Äntligen en ärlig roman om psykisk ohälsa
  Labbe, 12 april 2015

  Gripande och ärlig historia om ungdomarna Ellen och Zack som båda lider av psykisk ohälsa. Språket är bitvis briljant vackert och dialogerna rappa. Träffsäker igenkänning som gör att man vill läsa mer och mer.

  Rekommenderas!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om En dröm från att dö