Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2015-08-19
Förlag
Hoi Förlag AB
Medarbetare
Grimrin, Aida (red.) / Freij, Marcus (form)
Dimensioner
215 x 140 x 17 mm
Vikt
319 g
SAB
Ohia,Vlna
ISBN
9789175579801
Skål, ta mig fan! (häftad)

Skål, ta mig fan!

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2015-08-19
229
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Tro inte för ett ögonblick att alkoholproblem är något som svaga människor utvecklar! Det har visat sig att det snarare är precis tvärt om. Många som har problemet är ofta mycket driftiga, strukturerade, ambitiösa, ordningsamma och viljestarka människor. Skål, ta mig fan! är därför en bok som varken mästrar eller trycker ner läsaren i skoskaven. Den gör precis det motsatta.

På ett strukturerat sätt närmar sig boken vilka vi är som brottas med alkoholen. Den tar fasta på våra styrkor och våra tillgångar men också våra tillkortakommanden, den går på djupet av våra funderingar kring alkohol och även kring livet som stort. På ett relevant, vardagligt och lättsamt språk för den resonemang kring varför annars så karaktärsfasta personer inte lyckas styra sin konsumtion till ett "normalt drickande". Läsaren kommer att mötas av en slående igenkänning fylld med många skratt.

"Den borde ha varit den första boken som någonsin skrivits om alkoholproblem", har flera läsare sagt. En annan berättar: "Det är som om boken är skriven just för mig och att författaren sett rakt in i mitt inre".

Torbjörn Åberg arbetar som verksamhetskonsult med IT-inriktning åt större företag i Norden. Med sin debut Skål, ta mig fan! riktar han sig till dem som dricker för mycket men som i övrigt är fungerande människor. Hans expertis baseras både på egna erfarenheter och de tusentals berättelser han hört från andra som upplevt problemet med alkoholens baksida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skål, ta mig fan!
 2. +
 3. Tänka klart : ta kontroll över alkoholen och få ett lyckligare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tänka klart : ta kontroll över alkoholen och få... av Annie Grace (inbunden).

Köp båda 2 för 355 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skål, ta mig fan!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rak och saklig
  Lek@tten, 30 juli 2021

  En ögonöppnare. Mycket bra och motiverande. Har läst andra böcker i samma ämne men denna är annorlunda vinklad. Tack till författaren!

 2. Den enda i sitt slag!
  Pernilla Andersson, 15 november 2018

  Jag lyssnade på denna bok med en anhörigs öron. Beslutade mig för att jag skulle höra alla kapitel och se om något kunde vara likt i mig som anhörig. Och vad som händer med mina släktingar och vänner som har detta problem?
  För mig var det en befrielse!
  Att höra hur det är att faktiskt vara sjuk och inte kunna sluta dricka. Hur mycket personen faktiskt kämpar och hur viljan kan flytta berg när den som dricker nått sin personliga botten och detta genom att be om hjälp och stöd! Vi männ... Läs hela recensionen

 3. Att förstå kan vara lika viktigt som att sluta
  Pette, 30 augusti 2015

  Att beskiva ett problem med så pass kuslig precision baserad på egen erfarenhet utan att ta till (medicinsk) fakta måste vara ett konststycke.
  Torbjörn har lyckats med det.
  Och inte bara med beskrivningen.
  Jag läste det mesta av boken på en långflygning, och min amerikanske kollega som var med, undrade vad boken handlade om. Efter min förklaring frågade han; "när kommer den på engelska?"
  Boken kommer säkert att hjälpa många att både förstå och sluta. Skål! Men inte ikväll ta mig fan!

Visa alla 3 recensioner