Bevakaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2015-10-14
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
220 x 160 x 20 mm
Vikt
462 g
SAB
Hc
ISBN
9789175579962
Bevakaren (inbunden)

Bevakaren

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-10-14
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vågar man lita på Niklas Lund?

Katarina har inget val. När hennes sambo Jonas försvinner under en nattvandring i Stockholm city finns det bara en person som kan leda henne rätt i sökandet. Snart är nog i händerna på en okänd man som vet misstänkt mycket om den prostitution som Jonas ville bekämpa.

Spåren leder till slutna kretsar på internet, vilka Niklas Lund känner bättre än någon annan. Sedan han har misslyckats med att bli polis i den fysiska verkligheten utreder Niklas Lund istället brott på nätet, där en alternativ polis och domstol följer sina egna lagar i kampen mot den dolda brottsligheten.

När en man med koppling till en webbsida som hänger ut misstänkta brottslingar hittas mördad - då gör Katarina även en annan obehaglig upptäckt. Det visar sig att hon inte vet allt om Jonas. Och att Niklas Lund - mer känd under namnet Bevakaren- vet mer än hon kunnat föreställa sig.

Bevakaren är en spänningsroman om de stridande krafterna bakom ett öppet och slutet internet. Journalisten Dan Nilssons debutroman kom till sedan han undersökt prostitution i huset han då bodde i.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bevakaren
 2. +
 3. Jag följer dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag följer dig av Dan Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bevakaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande debutroman
  Villivonkansbooks (Örebro), 15 maj 2017

  Katarinas sambo Jonas försvinner under en nattvandring i Stockholm City. Snart är Katarina i händerna på en okänd man som vet misstänkt mycket om den prostitution som Jonas ville bekämpa. Spåren leder till slutna kretsar på nätet, vilka Niklas Lund känner bättre än någon annan.
  Dans debutbok kom till efter han undersökt prostitution i huset han bodde i då. Det märks att han är väl insatt och har tagit reda på mycket om prostitution. Det känns trovärdigt och äkta det han skriver. Boken är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Nilsson

 • Jag följer dig

  Dan Nilsson

  Någon har stulit Niklas Lunds identitet på nätet. Snart förstår Niklas att det är en person som känner honom, och som vill få tillträde till hans verksamhet som privatspanare på nätet. Men i vilket syfte? Den första ledtråden får han när en kvinna...

Bloggat om Bevakaren