Bikers skiter man i (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2014-05-19
Upplaga
1
Förlag
Solentro
Dimensioner
210 x 150 x 7 mm
Vikt
178 g
ISBN
9789175650814

Bikers skiter man i

Häftad,  Svenska, 2014-05-19
184
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Bikers skiter man i" är ett allvarligt och viktigt dokument över de övergrepp som sker mot bikers och bikerklubbar i dagens Sverige. Åtgärder som som inte bara direkt drabbar bikers utan även svårt spiller över på alla i och ikring bikerkulturen såsom barn, partners, släkt och vänner.

För i en annan del av Sverige, i ett gömt Sverige, sker dagligen möten mellan polis och bikers. Möten vars karaktär aldrig kommer till allmänhetens eller medias kännedom och det är i första hand om dessa möten, boken handlar om.

Boken samlar 60 vittnesmål över direkta trakasserier, förföljelser, kontroller och andra olaga övergrepp gentemot bikers, bikerklubbar och anhöriga.

"Det enda ondskan behöver för att segra är att det goda ingenting gör"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bikers skiter man i
 2. +
 3. Spion och förrädare : Kalla krigets största spionhistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spion och förrädare : Kalla krigets största spi... av Ben Macintyre (pocket).

Köp båda 2 för 273 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Schjerva

 • Bikers for dummies : andra payback-boken

  Peter Schjerva

  I Bikers For Dummies får vi för första gången i Sverige följa med en person inifrån bikerkulturen på en guidad rundtur i bikerns värld. Boken tar oss med på en resa genom en bikers ideologi, filosofi, moral, tankesätt och begreppsvärld.I 26 olika ...

 • Kriminella MC-gäng : samtidens största bluff

  Peter Schjerva

  Payback Sverige har för första gången samlat forskningsrapporter, statliga utredningar, experters-, utredares-, kriminologers-, forskares-, professorers-, socionomers-, rättssociologers-, journalisters-, författares-, polisanställdas-, advokaters-...